Combat Hapkido tuotteet

Combat Hapkido mustien vöiden sormukset

Combat Hapkidossa mustanvyön suorittaneen on mahdollista hankkia itselleen Suurmestari Ari Laineen suunnittelema sormus. 
Lisätietoa sekä hinnat saat Suurmestari Laineelta: 

Grand Master K14

K14 5- 7 DAN

1-4 DAN

Tilaa Combat Hapkido -kirja!

Tilaa omasi Hintaan 25€

Nyt se on saatavilla! Nimittäin ensimmäinen suomenkielinen 145 sivuinen Combat Hapkido -kirja. Se sisältää lajin historian ja esittelyn lisäksi runsaasti tekniikkaa yksityiskohtaisten ja selkeiden kuvien avulla esitettyinä.

Vuonna 2001 yksi suurmestari Pellegrinin amerikkalaisista oppilaista, mestari Michael Rowe, julkaisi yhteistyössä suurmestari Pellegrinin kanssa ja hänen siunauksellaan, ensimmäisen kirjan Combat Hapkido:sta ja työstää parhaillaan toistakin kirjaa. Suurmestari Pellegrini oli siis hyvin iloinen, kun mestari Ari Laine kertoi haluavansa julkaista Combat Hapkido- kirjan Suomessa. ”Arvoltaan Suomen korkeimpana mestarina hänellä on tekninen osaaminen tämän kirjan julkaisemiseen, ystävänäni ja oppilaanani hänellä on minun luottamukseni, tukeni ja kunnioitukseni. Tämä kirja on mestari Ari Laineen konkreettinen ansio Suomen taistelulajien historiassa.” totesi suurmestari Pellegrini ylpeänä.

Ari Laineen toimittama CH-kirja on ensimmäinen suomeksi tehty kirja, joka käsittelee Combat Hapkidossa käytettäviä taidon ja tekniikan koukeroita. Kirja on yleisluonteinen eikä sen tarkoitus olekaan olla perinpohjainen. Kirjassa esiintyvät harjoitukset, toiminnot sekä esiteltävät taidot ovat vaativia ja vaarallisia, ja väärinkäytettyinä saattavat johtaa loukkaantumiseen. Taitoja tulee käyttää vain tilanteissa, joissa se on laillisesti ja moraalisesti sallittua.

comat_hapkido_kirja

Tilaa nyt