Combat Hapkido tuotteet

COMBAT HAPKIDO kasvomaski (ei CE-hyväksytty, ei FFP-luokitusta)

COMBAT HAPKIDO kangasmaskit nyt saatavilla!
Hinta 10€ / kpl
tiedustelut ja tilaukset: ejlahtinen@gmail.com
 
TUKESin ohjeet koskien kasvomaskeja:
Maski ei vastaa henkilönsuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia: maskit eivät anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta vastaan.
Maski ei täytä henkilösuojainasetuksia, eikä sillä ei ole CE-merkintää. Maskilla ei täytä FFP2/FFP3 suojaustason vaatimuksia.
Ethän käytä maskia jos sinun on hankala hengittää sen kanssa. 
Liian tiivis maski voi myös aiheuttaa terveyshaittoja etenkin, jos sinulla on sydän- tai verenkiertotauteja, astmaoireita tai keuhkoahtaumatauti.
Maski ei ole henkilönsuojain. Maski ei suojaa käyttäjää koronavirukselta.
Likainen maski voi olla viruksenlevittäjä.
Maski saattaa suojata muita maskin käyttäjän hengitysteistä leviäviltä pisaroilta. Oireettoman taudinkantajan maskin käytöstä voi olla hyötyä esimerkiksi liikennevälineissä, kaupoissa jne, mutta siitä ei ole olemassa tieteellistä näyttöä.
Maskin käytöstä huolimatta noudata liikkumisrajoituksia.
Pue puhdas maski puhtain käsin.
Pidä maski puhtaana: älä kosketa maskia käytön aikana
Riisu maski koskettaen vain sen kiinnitysnauhoihin ja laita maski suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kädet ja pese maski joka käytön jälkeen. Maski on pestävä 95 asteessa.
Muista, että esimerkiksi maskin koskettelu lisää epäpuhtauksia hengitysteiden edessä. Väärinkäytetystä maskista on enemmän haittaa kuin hyötyä.
Käytön aikana maskia ei voi riisua pois tai kaulalle ja esimerkiksi juoda tai syödä.
Huomaa, että kostunut maski läpäisee mikrobeja kuivaa helpommin.
Maski vastaa itse tehtyjä kasvomaskeja, joista TUKES on ohjeistanut.

Combat Hapkido sormukset

Combat Hapkidossa mustanvyön suorittaneen on mahdollista hankkia itselleen Suurmestari Ari Laineen suunnittelema sormus.
Nyt myös mahdollisuus hankkia värivöille tarkoitettu oma sormus.

Lisätietoa sekä hinnat saat Suurmestari Laineelta: 

K14
GRANDMASTER

K14
5- 7 DAN
MUSTA VYÖ

1-4 DAN
MUSTA VYÖ

9 - 0 CUP
SORMUS VÄRIVÖILLE

Tilaa Combat Hapkido -kirja!

Tilaa omasi Hintaan 25€

Nyt se on saatavilla! Nimittäin ensimmäinen suomenkielinen 145 sivuinen Combat Hapkido -kirja. Se sisältää lajin historian ja esittelyn lisäksi runsaasti tekniikkaa yksityiskohtaisten ja selkeiden kuvien avulla esitettyinä.

Vuonna 2001 yksi suurmestari Pellegrinin amerikkalaisista oppilaista, mestari Michael Rowe, julkaisi yhteistyössä suurmestari Pellegrinin kanssa ja hänen siunauksellaan, ensimmäisen kirjan Combat Hapkido:sta ja työstää parhaillaan toistakin kirjaa. Suurmestari Pellegrini oli siis hyvin iloinen, kun mestari Ari Laine kertoi haluavansa julkaista Combat Hapkido- kirjan Suomessa. ”Arvoltaan Suomen korkeimpana mestarina hänellä on tekninen osaaminen tämän kirjan julkaisemiseen, ystävänäni ja oppilaanani hänellä on minun luottamukseni, tukeni ja kunnioitukseni. Tämä kirja on mestari Ari Laineen konkreettinen ansio Suomen taistelulajien historiassa.” totesi suurmestari Pellegrini ylpeänä.

Ari Laineen toimittama CH-kirja on ensimmäinen suomeksi tehty kirja, joka käsittelee Combat Hapkidossa käytettäviä taidon ja tekniikan koukeroita. Kirja on yleisluonteinen eikä sen tarkoitus olekaan olla perinpohjainen. Kirjassa esiintyvät harjoitukset, toiminnot sekä esiteltävät taidot ovat vaativia ja vaarallisia, ja väärinkäytettyinä saattavat johtaa loukkaantumiseen. Taitoja tulee käyttää vain tilanteissa, joissa se on laillisesti ja moraalisesti sallittua.

comat_hapkido_kirja

Tilaa nyt