ICHF:n päämäärä

 
ICHF:n ensimmäinen päämäärä on opetustekniikoiden edistäminen, kehittäminen ja parantaminen itsepuolustuksen osa-alueilla. Lisäksi, ICHF:n päämäärä on vaalia yksilön, ryhmän, parantumista itsepuolustuksen, itsetunnon, itsekurin ja fyysisen kunnon kautta. Sinällään ICHF tukee aktiivisesti Combat Hapkidoa ja laajentaa sekä vahvistaa liittoa, jotta yhä useammalle ihmiselle voidaan kertoa Combat Hapkidon tarjoamista eduista.
 
Muihin ICHF:n päämääriin kuuluvat: 1. Kehittää ja korottaa itsepuolustuksen opetuksen standardeja. 2. Harjoittaa niin käytännöllistä, realista, tehokasta ja kehittyvää itsepuolustustiedettä kuin mahdollista. 3. Auttaa itsepuolustus kouluttajia kasvaman ja saamaan ansaitsemansa tunnustuksen. 4. Piristää oppimista, tutkimusta ja tiedon vaihtamista avoimen mielen omaavien taistelulajien harrastajien parissa. 5. Lisätä turvallisuutta opettamalla poliiseille, sotilas henkilökunnalle ja siviileille puolustustekniikoita, itsepuolustusta ja lähitaistelua. 6. Rohkaista ystävyyttä ja yhteistyötä kaikkien lajien ja tyylien itsepuolustuskouluttajien välillä. 7. Parantaa muiden taistelulajien opetussuunnitelmaa. 8. Ja, lopullisena päämääränä on auttaa jokaista saavuttamaan täyden potentiaalinsa ihmisenä kuin myös taistelulajin harrastajana.
 
Keinot saavuttaa ICHF:n tavoitteet: 1. Myöntää ja säädellä Combat Hapkidon sertifikaattien myöntämistä. 2. Huolehtia asianmukaisesta testauksesta kouluttajien ja oppilaiden sertifioinnista. 3. Ylläpitää tarkoituksen mukaista menettylyä ja kuria kaikissa ICHF tilaisuuksissa ja koulutuksissa. 4. Tarjota arvokkaita tuotteita ja palveluita jäsenille kohtuulliseen hintaan ja ilman syrjintää, politiikkaa tai muita kohtuuttomia vaatimuksia tai painostavia mandaatteja.