International Combat Hapkido Federation (ICHF)

 
ICHF perustettiin, koska haluttiin saada vähän "erilaisempi" kamppailulajiorganisaatio kuin aikaisemman tyyppiset organisaatiot. Kun suurin osa jo olemassa olevista järjestöistä tavoitteli lähinnä taloudellista hyötyä, perustajiensa egon lisäämistä ja oli tiiviisti politiikassa mukana, ICHF perustettiin palvelemaan jäseniään vahvalla ammattitaidolla. ICHF:n presidentti suurmestari John Pellegrini perusti järjestön vuonna 1992.
 
Toisin kuin monet muut järjestöt, joilla ei ole kuin postilokero tai sähköpostiosoite, ICHF:llä on kokopäivätoiminen hallinnollinen virkailijakunta: tarkkailuneuvosto, joka hyväksyy lajin edistämishankkeet sekä neuvoa antava lautakunta, joka koostuu huomattavista, kokeneista opettajista. Aluejohtajat nimitetään automaattisesti ICHF:n johtokuntaan.
 
Vuonna 1995 Independent Funding Company, yksi USA:n suurimmista kamppailulajien neuvoa antavista yhtiöistä, nimitti ICHF:n "vuoden kamppailulajijärjestöksi". Esittelypuhe sisälsi seuraavan kommentin: "Aina joskus mukaan astuu organisaatio, joka tekee perinpohjaisia muutoksia taistelulajiyhteisössä auttamalla kouluttajia aikaan saamaan enemmän tuloksia". Suurmestari Pellegrinin johtajuuden aikana ICHF on tehnyt sen ja enemmän.
 
- Vuonna 1998 World Karate Union Hall of Fame hyväksyi ICHF:n "vuoden huomattavimmaksi kamppailulajijärjestöksi". - Vuonna 1998 World Heads of Family/Sokeship Council's International Martial Arts Hall of Fame myönsi ICHF:lle johtajapalkinnon "vuoden kamppailulajijärjestönä". - Vuonna 1999 kesäkuussa ICHF oli taistelulajien ammattilehden (NAPMAN) pääuutinen. - Vuonna 2001 ICHF nimitettiin "vuoden millenium organisaatioksi" World Head of Family Sokeship Counsil /International Martial Arts Hall of Fame:n toimesta.
 
ICHF:n jäsenmäärä on vahva ja alati kasvava, se on kansainvälisesti arvostettu järjestö, jota voi ylpeänä edustaa. Siinä saa mahdollisuuden toimia yhdessä ammattitaitoisten itsepuolustusta opettavien opettajien kanssa ympäri maailmaa
 
ICHF:n päämäärä